ЕД Вила Зора на настан„ Ден на граѓански организации“

На ден 14.09.2018 година, на плоштад Скендербег во Скопје , се одржа настан со наслов„ Ден на граѓанските организации“, организиран од Цивика Мобилитас, на кој Еколошкото друштво Вила Зора се претстави со изложување на информативен материјал и ракотворби. Ракотворбите беа изработени од вредните раце на ученици од

Read more

Naslov objava ovde 3

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not

Read more

Naslov objava ovde 4

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not

Read more