ОДИМЕ ПОНАТАМУ

ОВАА ГОДИНА, НА 5-ТИ ЈУНИ, БЕШЕ РЕАЛИЗИРАНА АКЦИЈА НА ЗЕЛЕНАТА КОАЛИЦИЈА, ЧИЈ ЧЛЕН Е И Е.Д.ВИЛА ЗОРА, СО ЦЕЛ ДА СЕ СОБЕРАТ ПОТРЕБНИТЕ 90.000МКД ЗА ДА ОТПОЧНЕ ТУЖБЕНИОТ ПРОЦЕС КОЈ ОПШТИНА ВЕЛЕС И НЕВЛАДИНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ОД ЗЕЛЕНАТА КОАЛИЦИЈА ГО ЗАПОЧНАА ПРОТИВ Р.МАКЕДОНИЈА, ПОРАДИ ДЕЦЕНИСКОТО ЗАГАДУВАЊЕ НА ГРАДОТ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Мостбет, Букмекерская Контора, Просп Кирова, 29, Симферополь Яндекс КартыМостбет, Букмекерская Контора, Просп Кирова, 29, Симферополь Яндекс Карты

Отзывы Мостбет Список Мостбет Налоги При Игре В Бк Мостбет Проверьте Работу Сайта На Других Устройствах Особенности Официального Сайта Мостбет Регистрация И Идентификация Служба Поддержки Бк Мостбет Как Играть В

БАЛКАНСКА МРЕЖА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО Е-ОТПАДБАЛКАНСКА МРЕЖА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО Е-ОТПАД

БАЛКАНСКА МРЕЖА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО Е-ОТПАД Е.Д.”ВИЛА ЗОРА” Е ИЗБРАНА ДА УЧЕСТВУВА ВО БАЛКАНСКАТА МРЕЖА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО Е-ОТПАД, ЗАЕДНО СО УШТЕ ДЕВЕТ ЗДРУЖЕНИЈА НА ГРАЃАНИ ОД Р.МАКЕДОНИЈА.